27 Ocak 2010 Çarşamba

Audi A5 Cabriolet - İşte Üstü açık Yeni Audi A5

Audi A5 Cabriolet

Audi nin 2010 model Audi A5 cabriolet modeli oldukça ilgi çekecek.Üstü açık araba kullanmaktan keyif alanlar için Audi spor modeli A5 in üstünü açtı. Bu yeni Audi A5 modeliyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacak olan Audi spor modelleriyle herkesin beğenisini kazanıyor. Henüz test etme şansı bulamadığımız yeni Audi A5 cabrio modeli için şunları söyleyebiliriz. Dinamik ve spor görünümüyle 4 kişilik günlük kullanıma uygun oldukça fonksiyonel bir araba, 7 motor seçeneği sunan yeni Audi A5 çevik süspansiyon sistemiyle yüksek kaliteli detaylarıyla iyi bir orta sınıf cabrio sayılabilir.


Serinin en üst modeli Audi S5 cabrio, yeni geliştirilmiş 3.0 litrelik V6 direk enjeksiyonlu benzinli bir motora sahip. Yeni Audi A5 cabrio nun Avrupa'da 2009 un ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor. Yeni A5 diğer audi cabriolet ler gibi klasik çarpıcı görünüme sahip bir açılır tavana sahip, hafif olan tavan 15 sn. de açılıp 17 sn. de kapanıyor. Audi A5 in tavanı açıldığında bagajda az sayılabilecek bir hacim kaplıyor, üstü açıkken bagaj kapasitesi 320 litre arka koltukları indirdiğinizde ise bagaj hacmi 750 litreye ulaşıyor. Ön koltuklarda boyun ısıtıcı isterseniz ekstra para ödemek zorundasınız. Ayrıca koltuklarım arabanın üstü açıkken daha az ısınsın diyorsanız yine fark ödeyerek özel solar ısıyı azaltan kaplamaya sahip deri koltuklara sahip olabilirsiniz. 4 kişi için içeride yeterli bir kullanım alanı
bulunuyor. Ayrıca ultra yüksek kuvvetlendirilmiş çelikten yapılmış kasa yüksek rijitlik ve güvenlik sunuyor. 180 beygir ile 265 beygir arasında güç üreten direk enjeksiyonlu benzinli motorlarda 6 vitesli manuel şanzımanın yanı sıra multitronic ve 7 vitesli S tronic şanzuman görev yapıyor. Önden çekişli Audi A5 lerin yanında yüksek performanslı quattro modelide seçenekler arasında.


Audi A5 in içi ise yenilikçi ve kaliteli audi geleneğini sürdürüyor. Kolay ulaşılabilir kontroller ile ergonomik bir yapıya sahip, şık göstergeler ve vites kolu dikkat çekici. 3 kollu direksiyon simidi daha iyi olabilirdi. Genelde sade şık ve sportif bir iç dizayna sahip yeni Audi A5 cabrio spor ve üstü açık araba tutkunları için iyi bir alternatif.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder